Waterbus

Tijn is mee naar de logeerweek van Kindkompas. Hij zit op dit moment in een huisje in Zeeland met o.a. zijn vaste begeleidster Vera. We hebben al twee nachten niks gehoord dus het moet daar hardstikke goed gaan. Het programma was ook veel belovend met krabben vangen, vissen, varen, strand en veel spelen, maar ik ben super benieuwd hoe we hem morgen terug krijgen. Wij genieten hier ondertussen best van de vrijheid. We zijn woensdag avond om te beginnen lekker laat naar de film geweest in Antwerpen, de Hungergames (nieuwe vakantie boek verslaving voor het gezin, iedereen is hooked). Gisteren Rotterdam gedaan zoals ik het nog nooit had gezien. Eerst naar de tweede Maasvlakte gereden wat al vrij specta was. Ongelofelijk wat er aan zand en stenen is versleept voor zo´n megalomaan project. De eerste persoon die dit ooit geopperd heeft moet keihard uitgelachen zijn. Vervolgens vanuit Ridderkerk met de Waterbus Rotterdam in. Vanaf de Maas is het een prachtstad, gewoon indrukwekkend om met de Speed Ferry onder de Brien, de Willemsbrug en de Erasmusbrug door binnen te komen varen. Was ook nog nooit in de Kubus geweest en heb me al met al zelden zo goed vermaakt met een stedentrip. Misschien kwam het ook door de zon die scheen of door het leuke gezelschap of door het lekker eten achteraf bij Erna.

Verder weten we waar we heen gaan! Ik heb vandaag in mijn slechtste Frans twee campings in de Provence gebeld en de tweede was raak. Een charme camping met lavendel en uitzicht en een verwarmd zwembad. We rijden zondag de hele dag, nemen Gert mee op CD en hopen aan het eind van de middag in de zon te landen. Tot over drie weken!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Waterbus

  1. eak zegt:

    Leuk man! HEel veel plezier in nog meer zon, Rotterdam zo zag er supercool uit en wat een leuke foto van jou in een kubus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s